Mikä ihmeen Heduli?

Hedulin takaa löydyn minä, Heidi Wallin. Heduli lempinimen sain kaveriltani neljännellä luokalla, kun valitin, ettei Heidistä saa väännettyä mitään lempinimeä. Tykästyin nimeen ja nykyään se tulee automaattisesti kirjoitettua nimimerkiksi nettimaailmassa. Valokuvagallerianikin on käyttänyt Heduli-nimeä jo vuodesta 2011, joten miksipä ei yrityksenikin.

Olen henkeen ja vereen ikuinen heppatyttö Porvoosta. Hevosia olen harrastanut 7-vuotiaasta asti, ensin ratsastuskouluissa, myöhemmin hoito- ja vuokraheppojen kanssa ja nykyisin oman lv-tammani kanssa. Peruskoulun jälkeen suuntasin Harjuun opiskelemaan hevosenhoitajaksi ja vaikka valmistuinkin ratsupuolelle harrasteohjaajaksi, sain pahan ravikärpäsen pureman. Tooticky-hevoseni kanssa treenaillaankin monipuolisesti sekä ratsain että ajaen tähtäimenämme raviradat.

Hevosten hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeää ja koska pelkkä hevosenhoitajana toimiminen ei tuntunut omalta jutulta, hakeuduin ELK Weteriin eläinhierojan koulutukseen, hevoshierontaan suuntautuneena tietenkin. Olen erittäin kiinnostunut kaikesta hevosen hyvinvointiin liittyvästä ja pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni eteenpäin, jotta voin tarjota mahdollisimman laajasti palveluitani hevosten hyvinvointiin.

Syyskuussa 2017 aloin myös tallinpitäjäksi vuokratessani kuuden hevosen tallin omaan käyttööni ja tarjoan siellä täysihoitopaikkoja hevosille.

Hevosen Hyvinvointipalvelu Heduli

Ota yhteyttä

045 131 5305

Seuraa

©2016-2018 by Heidi Wallin Created with Wix.com

Y-tunnus: 2802027-3

Heidi Wallin

Porvoo, Uusimaa, Suomi (Finland)