• Heduli

Syväaaltohoito - Atlasbalans

Updated: May 22, 2019Noin vuosi sitten törmäsin mainokseen, jossa kerrottiin uudesta tavasta hoitaa hevosta. Laite, joka värähtelee 400-1200 kertaa minuutissa ja levittää liikkeen faskioiden avulla isolle alueelle kehossa - samaan tapaan, kun veden pinnalle tiputettu pisara. Tuolloin laite tuntui liian isolta investoinnilta, joten asia jäi siihen.


Maaliskuun 2019 lopussa Atlasbalansilta oltiin kuitenkin minuun yhteydessä ja tiedusteltiin, olinko päässyt kokeilemaan laitetta. Minulle luvattiin viikon ilmainen kokeilujakso, johon ei sisälly ostopakkoa. Päätin uteliaisuuttani tarttua tilaisuuteen, ajatuksenani kokeilla viikko ja palata sitten takaisin klassisen hieronnan pariin. Toisin kuitenkin kävi. Sain laitteella niin hyviä tuloksia aikaiseksi, että laitoin nimen soppariin ja jatkossa syväaaltohoidot ovat myös osa Hedulin palveluita.


Hevonen vastaanottaa hoidon hyvin, koska sen vaikutuksen tuntee heti

Laite siis värähtelee vaihtelevalla nopeudella ja "pakottaa" hermoston rentoutumaan. Liike menee syvälle kehoon ja vapauttaa jännityksiä, edistää verenkiertoa ja laittaa nesteitä liikkeelle. Hoito ei tuota kipua ja hevoset tykkäävät siitä. Laitteesta kuuluu vaimea ääni, johon hevoset saattavat reagoida aluksi, mutta heti, kun laitteen kanssa pääsee hevoseen kiinni, alkaa laitteen rentouttava vaikutus ja hevonen tottuu ääneen. Käsittelyn jälkeen hevonen on rento, sen liikkuvuus paranee ja mieli piristyy. Tähän mennessä jokaisessa käsittelemässäni hevosessa on näkynyt vain positiivisia muutoksia hoidon jälkeen.

Laitteella voi käsitellä koko hevosen - myös jalat

Syväaaltohoitolaitteella on tullut erinomaisia tuloksia ja en malta odottaa uusia hevosia ja uusia haasteita laitteen kanssa. Varaa siis sinäkin hevosellesi aika syväaaltohoitoon ja viedään yhdessä hevosesi hyvinvointi aivan uudelle tasolle!Hoidon hinta 60€ (sis ALV 24%) + km-korvausP.S: Lue lisää Atlasbalansista, syväaaltohoitolaitteesta ja lihaskalvotutkimuksista Atlasbalansin nettisivuilta https://www.atlasbalans.com/fi/

Hevosen Hyvinvointipalvelu Heduli

Ota yhteyttä

045 131 5305

Seuraa

©2016-2018 by Heidi Wallin Created with Wix.com

Y-tunnus: 2802027-3

Heidi Wallin

Porvoo, Uusimaa, Suomi (Finland)