• Heduli

Tavoitteena hyvinvoiva hevonen

Mitä yrityksesi myy? on kysymys, mitä minulta usein kysytään, kun kerron olevani yrittäjä. Myyn hevosen hyvinvointia tukevia palveluita hevosille eli toisin sanoen kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle. Voisin vastata myyväni hevoshierontaa tai syväaaltohoitoja, mutta ne ovat vain työtapoja, jolla pyritään tavoitteeseen: hyvinvoivaan hevoseen.


Hevosen Hyvinvointipalvelu Heduli - Myynnissä hyvinvointia hevoselle

Lihashuollolla on mielestäni suuri merkitys ihan jokaisen hevosen hyvinvoinnille. Yleensä hevosella on jonkinlainen käyttötarkoitus esim. ratsuna, ravurina, valjakkohevosena… Ja vaikka hevosen käyttötarkoitus olisikin olla ihan lemmikkinä tai seurahevosena, on hevonen luotu liikkumaan ja hyvinvoiva hevonen liikkuu kyllä tarhassa itsekseenkin. Kireät lihakset tai lihaskalvot vaikeuttavat niin hevosen itsenäistä, kun ihmisen toimestakin tapahtuvaa liikkumista ja monesti jopa aiheuttavat kipua. Hevonen voi olla jäykkä, hitaasti lämpenevä, haluton liikkumaan tai sitä voi olla hankala motivoida työskentelemään. Kireä kroppa vaikeuttaa suorittamista, eikä hevonen yllä huippusuorituksiin. Säännöllisen lihashuollon avulla hevosen liikkuminen on helpompaa, kivutonta ja hevonen on helppo motivoida työskentelemään terveen kropan kanssa. Omistaja/valmentaja/hevosen vastuuhenkilö pääsee siis näin helpommin tavoitteeseensa eli huippusuoritukseen hevosensa kanssa. Oli se huippusuoritus sitten gp-tason koulurata, onnistunut itsenäinen treeni tai iloisesti tarhassa itsekseen jumppaava hyvinvoiva hevonen.


Lihashuolto on tärkeää jokaiselle hevoselle - niin harraste, kuin kilpahevoselle

Miksi juuri minä olen hevosterapeutti? Hevosten hyvinvointi on aina kiinnostanut minua, koska faktahan on se, ettei hevosta ole luotu ihmistä varten. Koska nämä mahtavat eläimet ovat kuitenkin valmiita tekemään kaikkensa meidän ihmisten puolesta – oman terveytensä uhallakin – on mahtavaa, että on olemassa myös ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa hevosten hyvinvoinnin eteen. Minä tahdon ehdottomasti olla yksi näistä ihmisistä ja pyrin jatkuvasti kehittämään ja kouluttamaan itseäni pidemmälle auttaakseni hevosia kohti parempaa hyvinvointia. Mikään ei ilahduta minua enemmän, kuin iloinen, puhtaasti liikkuva, hyvinvoiva hevonen!

Hyvinvoiva keho = hyvinvoiva mieli!

33 views

Hevosen Hyvinvointipalvelu Heduli

Ota yhteyttä

045 131 5305

Seuraa

©2016-2018 by Heidi Wallin Created with Wix.com

Y-tunnus: 2802027-3

Heidi Wallin

Porvoo, Uusimaa, Suomi (Finland)